Kæmpe interesse for at teste sexlegetøj

Sexshoppen winkwink.dk med base i Aarhus har på under 24 timer modtaget 750 ansøgninger til jobbet som testperson

Foto: Colourbox

Danskernes interesse for at teste sexlegetøj er stor.

På under 24 timer har den aarhusianske internetbutik winkwink.dk, som sælger sexlegetøj, fået 750 ansøgninger fra folk, der gerne vil være testpersoner.

- Vi har haft rigtig travlt, og det kommer til at tage noget tid at gå dem alle sammen igennem, siger indehaver Kristoffer Hjerrild til tv2oj.dk.

Formålet med jobopslaget er, at give shoppens kunder bedre service i form af detaljerede beskrivelser af produkterne. Det skal være med til at skabe en mere troværdig hjemmeside.

- Vi ville gerne prøve at gøre tingene lidt anderledes. Vi syntes, det kunne være sjovt at få danskerne til at prøve vores legetøj og så få anmeldelser fra forskellige typer personligheder, siger Kristoffer Hjerrild.

750 danskere syntes altså også, at det kunne være sjovt, og rent aldersmæssigt spænder ansøgerfeltet fra 18 til 70 år.

- Det er helt overvældende. Vi havde planer om at ansætte tre-fem personer, men det kan godt være, at vi udvider det med den store interesse, siger Kristoffer Hjerrild.

Ifølge indehaveren af webshoppen er det blevet mere almindeligt og hverdagsagtigt at bruge sexlegetøj, efter filmen Fifty Shades of Grey har haft premiere.

Hvis man har lyst til at blive professionel testperson, så kan man stadig nå det. Ansøgningsfristen udløber 1. oktober.