K-kending igen borgmester-kandidat

Udover ham opstiller De Konservative nu fem øvrige kandidater til byrådet

De Konservative i Aarhus har nu opstillet de første seks byrådskandidater, og heriblandt den efterhånden rutinerede Marc Perera Christensen, som igen bliver partiets kandidat til borgmestertronen.

- Jeg er glad for, at jeg fortsat har partiets opbakning og medlemmernes tillid. Det betyder meget for mig i arbejdet, at jeg ved, jeg har vælgerforening og ungdomsorganisationer med mig. Arbejdet forude er som vanligt, krævende og omfangsrigt. Men jeg har tillid til, at vi i fælleskab med hårdt arbejde kan overbevise flere århusianere om, at de skal stemme på den konservative liste, siger Marc Perera Christensen i en pressemeddelelse.

Arbejder hen mod valgkampen

De Konservative vil altså have Marc Perera Christensen som nr. 1 på listen, efterfulgt af byrådsmedlem Steen Stavnsbo. Foruden byrådsgruppen blev Mette Skautrup, Kathrine Krog Hoffmann, Jens Salling og Bjarne Lundgaard opstillet. Mette Skautrup og Kathrine Krog Hoffmann var begge opstillede til byrådsvalget i 2013, imens Jens Salling og Bjarne Lundgaard begge er folketingskandidater for partiet.

- Jeg er glad for, at vi kan præsentere de første seks kandidater, som vil være med til at sætte ansigt på de konservative visioner for Århus. Med vores byrådsgruppe i front vil kandidatholdet stille og roligt arbejde sig hen til valgkampen, udtaler vælgerforeningsformand Lars Kjær.

For kort tid siden markerede partiet Marc Perera Christensens 10 års jubilæum.