Jul for dem på udveksling i Aarhus

Studenterhus Aarhus og Studenterpræsterne Aarhus arrangerer endnu engang jul for internationale studerende og andre, der måtte have lyst

Der er travlt i Studenterhus Aarhus Cafeen juleaftensdag.

Der skal nemlig gøres klar til 80 gæsters indtog til traditionel dansk jul - og for manges vedkommende er det folk, der absolut ikke er vant til at holde dansk jul.

Arrangementet henvender sig nemlig til internationale studerende, der fejrer jul i Danmark uden familie - og måske også uden begreb om, hvad en dansk jul er kendetegnet ved.

- Det er for alle studerende, som måske ikke lige har et sted at være juleaften, eller som har lyst til at prøve og se, hvad en dansk, traditionel jul er - så godt, som man nu kan gøre det, når man er 80-90 mennesker, men vi skal have traditionel dansk julemad og pakkelege og gaver og det hele, siger medarrangør Tine Holst Agerskov til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Nissehuer til de nyfødte der holder jul på fødegangen

Gode erfaringer i bagagen

Det er ikke første gang, at juleaften har været holdt i Studenterhus Aarhus - og det er med gode erfaringer, at Tine Holst Agerskov ser frem mod aftenen.

- De studerende fortalte sidste år, at de fik en rigtig god fornemmelse af det fællesskab, som vi også synes, at jul handler rigtig meget om. Der var mange, der dannede venskaber på kryds og tværs, og der var andre, der synes det var dejligt at opleve det med, at man bare følte sig velkomne, siger hun.

Du kan se hele interviewet med Tine Holst Agerskov i videoen øverst i artiklen.

Michael Aastrup Jensen

Aastrup beklager: Jeg skulle ikke være taget til Dubai

Mistænkeligt dødsfald på Vilhelm Bergsøes Vej i Aarhus Vest.

Politiet undersøger mistænkeligt dødsfald i Aarhus Vest

Vaccine dosis.

Vaccinationer udsat: Frontpersonale på COVID-19 afsnit får ikke andet stik som planlagt

karen_klarbaek.jpg

Krisen har ikke ramt Karen: Hun sælger masser af garn

Rikke Christensen

playMor frygter for søns trivsel efter skolebesparelser

Bare Vin

play SoMe-shopping hjælper trængte virksomheder: Vin-banko og fremvisning af tøj hitter