Josephine Fock: Spændt på stemningen

Folketingets åbning markerer, at nu begynder arbejdet for alvor

Det er en meget stor dag for medstifter af Alternativet Josephine Fock, der blev valgt ind i Folketinget ved juni-valget.

For selv om det politiske arbejde har været i gang siden begyndelsen af august, så er Folketingets åbning noget, de nye medlemmer har set frem til.

- Jeg er utrolig spændt og glæder mig rigtig meget til i dag. Til gudstjenesten i Christiansborg Slotskirke, til at mærke stemningen i folketingssalen, til Lars Løkkes åbningstale og ikke mindst til fornemmelsen af, at nu er vi for alvor i gang. Jeg tror, det bliver en rigtig god dag, siger Josephine Fock til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Østjyske MF'ere har første skoledag

En travl opstart

Som nyt medlem af folketinget har Josephine Fock fået tildelt en række ordførerposter, og derfor har hun allerede mærket, hvordan hverdagen bliver fremover.

- Der har været rigtig, rigtig travlt siden starten af august med udvalgsmøder og åbne og lukkede samråd, så jeg har været i gang længe. Men åbningsdagen markerer, at det er nu, vi for alvor skal til at kæmpe for Alternativets politik, siger Josephine Fock.