Jørgensen fortsætter

36-årig fodboldspiller forlænger kontrakt  

Dåbsattesten siger 36 år, en høj alder som professionel fodboldspiller.

Ikke desto mindre forventer Martin Jørgensen at fortsætte mindst et år mere, inden han smider støvlerne ind i skabet og indstiller sin aktive karriere.

Det afslører AGF'eren overfor Jyllands-Posten.

- Jo, lige umiddelbart snupper jeg en sæson mere, siger midtbanespilleren.

Da Martin Jørgensen vendte hjem til Danmark og AGF, var der uden tvivl en del kloge mennesker, der tvivlede på, hvor meget mere god fodbold han havde tilbage i støvlerne.

Eventuelle kritikere har dog måttet sande, at Jørgensen havde meget mere at byde på. Han har været en af AGF's absolutte profiler i et flot efterår for den aarhusianske klub, og Jørgensen har i det hele taget været en af Superligaens store profiler i denne sæson.

Martin Jørgensen havde egentlig indstillet landsholdskarrieren kort efter VM i 2010, da han senere samme år spillede afskedskamp i en venskabskamp mod Tjekkiet.

Men i år er Jørgensen vendt tilbage, og landstræner Morten Olsen har for nylig slået fast, at den aldrende midtbanespiller er i spil til EM-slutrunden i Polen og Ukraine næste sommer.

- Martin Jørgensens muligheder for at komme med til EM er bestemt til stede. Det er sådan set op til ham selv, sagde landstræner Morten Olsen i november.