Jønsson har respekt for AaB

Forsvarsspilleren forventer en svær kamp lørdag mod nordjyderne fra AaB

Foto: Ole Nielsen

AGF har fået en god start på Superligaen med otte point på kontoen og indtil nu ingen nederlag, men ifølge forsvarsspiller Jens Jønsson står holdet lørdag overfor en svær opgave på Ceres Park, når AaB kommer på besøg.

Det nordjyske hold har fået en blandet start på sæsonen. Nordjyderne har fire point på kontoen og et nederlag til FC Midtjylland på 0-2 i frisk erindring.

Men Jønsson har alligevel respekt for modstanderen.

- I den træningskamp, vi spillede mod dem i opstarten, var de markant bedre end os. Vi havde godt nok også spillet en kamp halvanden dag forinden, men her viste de, at de kan spille rigtig godt, hvis de får plads og tid til det. De har et koncept og er i stand til at spille meget hurtigt, og det skal vi være klar til at dæmme op for, siger Jens Jønsson til klubbens hjemmeside.

Han mener derfor, at der klart er plads til forbedringer, hvis de hvide skal vinde.

- Vi skal blive bedre til lidt af det hele. Vi er stadigvæk mange nye på holdet, og vi kan godt løfte det hele med fem til ti procent. Når vi har bolden, skal vi spille hurtigere og være mere effektive, og når vi ikke har bolden, skal vi være mere aggressive og lukke bedre af, siger Jens Jønsson.

Startfløjtet lyder på Ceres Park lørdag klokken 16.00. De første to AGF's hjemmekampe i Alka Superligaen har tilsammen samlet lige under 25.000 tilskuere, og klubben forventer endnu en gang et stort rykind, når AaB gæster Aarhus.