Jønsson er klar til EM-slutrunde

Jens Jønsson fra AGF glæder sig til at bevise, at han er god nok til at spille med blandt de bedste

Foto: Ole Nielsen

- Jeg havde selvfølgelig en kæmpe forhåbning om at komme med, men jeg havde ikke regnet med det, siger Jens Jønsson til TV 2 | ØSTJYLLAND.

AGF'eren er blandt de 23 U21-spillere, der rejser til EM i Tjekkiet til sommer.

- Det kommer til at betyde, at jeg får klart den største oplevelse i min karriere, siger Jens Jønsson.

Se: Unge østjyder udtaget til EM

Til slutrunden får han selskab af to andre østjyske spillere Frederik Rønnow fra AC Horsens og Nicolai Brock-Madsen fra Randers FC.

På baggrund af forårets kvalifikationskampe og det, at han har spillet i 1. division, vurderer Jens Jønsson, at han ikke bliver en del af startopstillingen.

- Men jeg har bevist, at jeg er god nok, og at jeg har noget at bidrage med. Jeg har mest spillet som defensiv midtbane i AGF, men jeg er lidt græsk-katolsk over for, hvor jeg kommer til at spille. Bliver det i angrebet, så tager jeg også det med, siger den unge spiller.

Jens Jønsson kalder det en kæmpe ting, at han skal med til EM-slutrunden, og han er hurtig til at sende en tak til sin klub.

- Mine holdkammerater og træner herhjemme har helt sikkert en aktie i det. De har været med til at få mig til at præstere det, der var godt nok til en udtagelse.

EM-truppen, der også tæller spillere som Pierre-Emile Højbjerg, Viktor Fischer, Jores Okore og Pione Sisto mødes for første gang i Vedbæk den 8. juni, hvor holdet skal træne sammen frem mod afrejsen til Prag den 13. juni.