Jesper Fredberg siger stop

Talentchef savner at være på træningsbanen

Foto: Ole Nielsen

Jesper Fredberg har været en mand med mange forskellige titler i AGF det seneste års tid.

Først var han assistenttræner, så blev han forfremmet til cheftræner, da Peter Sørensen blev fyret og til sidst fik han posten som talentchef i klubben.

Nu venter der i denne omgang ikke flere nye opgaver til ham i AGF, afslører klubben i dag i en pressemeddelelse.

Jesper Fredberg har valgt helt at opsige sit klub i Aarhus-klubben. Det sker ifølge hovedpersonen selv, fordi han savner at tilbringe tid på træningsbanen.

- Jeg er taknemmelig for, at jeg fik tilbudt jobbet som talentchef i AGF i en periode, hvor stor set hele staben blev udskiftet. Når jeg alligevel har besluttet mig for at forlade jobbet, skyldes det, at jeg gerne vil mere ud på træningsbanen og være tilknyttet et hold igen. Jeg er kommet frem til, at det er det, jeg inderst inde brænder for, og så vil det ikke være fair over for klubben at fortsætte i et så centralt job, siger Jesper Fredberg.

Inden Jesper Fredberg blev tilknyttet AGFs førstehold, var han træner for klubbens ungdomshold.

Klubbens administrerende direktør Jacob Nielsen er ærgerlig over, at Jesper Fredberg har valgt at stoppe i klubben, men forstår samtidig godt hans valg:

- Det er et tidskrævende arbejde at stå i spidsen for en stor talentafdeling med de mange administrative opgaver, det indebærer, og når han nu har gjort op med sig selv, at det er arbejdet på træningsbanen, han brænder for, så har jeg stor respekt for, at han har truffet beslutningen om at stoppe.

Indtil en ny talentchef er på plads, er det sportschef Jens Andersson, som vil overtage det organisatoriske ansvar, lyder det i pressemeddelelsen.