Jens Jønsson håber på Esbjerg-kamp

AGF's Jens Jønsson måtte overvære søndagens kamp mod FCK fra tribunen, men han bliver formentlig klar til kampen mod Esbjerg fB

Foto: Allan Voss / sportsphotos.dk (AGF)

Skader og karantæner betød, at cheftræner Glen Riddersholm måtte ryste posen for at finde startopstillingen til søndagens kamp mod FC København.

Han måtte blandt andet se bort fra midtbanemotoren Jens Jönsson, der blev skadet i forbindelse med fredagens træning.

- Det var helt umuligt for mig at spille. Jeg blev skadet i hoften - bagved balden - i fredags, hvor jeg gled og knækkede sammen. Det gjorde ondt, da det skete, men jeg spillede videre. I lørdags kunne jeg mærke, at det gnavede, da vi træende, og jeg var sikker på, at jeg ikke kunne spille mod FCK. Søndag føltes det egentlig fint, men jeg kunne kun yde 80 procent, fortæller Jens Jønsson til tv2oj.dk.

Han kan se frem til behandling og træning med fysioterapeuten de kommende dage, men han er fortrøstningsfuld i forhold til at blive klar til fredagens opgør mod Esbjerg fB.

AGFs Jønsson: Meget at lære på midtbanen

- Jeg vil blive skuffet og overrasket, hvis jeg ikke kan træne igennem torsdag og spille kamp fredag, fortæller Jens Jønsson.

Forårets første to kampe har resulteret i to point for AGF - første 2-2 mod OB og i går, søndag, blev det 0-0 mod FC København. Indtil videre er det blevet til 23 point i sæsonen, og det rækker til en øjeblikkelig niendeplads. Mandag aften kan FC Nordsjælland dog overhale Jønsson og holdkammeraterne, hvis de henter point mod FC Midtjylland senere mandag aften.