- Jeg smutter ikke bare

Danny Olsen overvejer sin fremtid i 1. division

08:06

1 af 2

For midtbanespilleren Danny Olsen, der kun har spillet for AGF et halvt år, er klubbens nedrykning til 1. division en stor personlig ærgrelse for profilen:

- Det er det værste, der er sket i min karriere, og det er ikke sådan, at jeg havde regnet med, at min første tid i AGF skulle ende. Det er en dejlig klub, og jeg kan med ro i sjælen sige, at alle har gjort, hvad de kunne, vi har bare ikke været gode nok, siger Danny Olsen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Håber på forståelse fra klubben

Danny Olsen mener, at klubben har en masse sten, der nu skal vendes, så klubben kan starte på en frisk. Han erkender, at det ikke er godt for karrieren at spille i 1. division, og at det i hans situation ville være bedst at spille i en anden liga.

- Jeg har stadig tre år med AGF, og hvis det er sådan situationen er, er det 1. division. Men når man gerne vil spille på et højere niveau, kan man håbe, at klubben har forståelse for det. Det skal ikke lyde som om, at jeg stikker halen mellem benene og smutter. Jeg tager også ansvar, og hvis klubben vil have, at jeg fortsat skal være en del af klubben, tager jeg den med klubben, og så finder vi en løsning på det, siger Danny Olsen.

Se et længere interview med Danny Olsen i videoen øverst på siden.