Jazz-fest er i gang: Skal få folk til at vippe med tæerne

Aarhus Jazz Festival er gået i gang, og de første gæster har indfundet sig

01:10

Der er masser af musik fra 33 spillesteder otte dage i streg fra i dag, når Aarhus Jazz Festival afholder den hidtil største festival i dens 28-årige historie.

- Det er for både unge og gamle, og vi har musik for alle afskygninger indenfor jazz. Jazz er jo en paraply for en masse stilarter, siger Ilse Vestergaard, sekretariatsleder hos Aarhus Jazz Festival til TV 2 | ØSTJYLLAND.

SE OGSÅ: Aarhus Jazz Festival har fået vokseværk

325 koncerter skal gennemføres, før festivalen lukker og slukker, og blandt de første var dem på Bispetorv her til middag.

- Vi har 325 koncerter i år, og du kan finde noget indenfor enhver genre. Vi har mere verdensmusik og mere for børn, end vi har haft før, siger Ilse Vestergaard.

SE OGSÅ: En uge med masser af jazz i Aarhus

Netop på grund af det brede udbud regner hun også med, at det skulle være muligt at finde noget for enhver smag – også selv om det er noget, man ikke umiddelbart kender på forhånd.

- Fordi vi har så mange forskellige ting må der være noget, der kan få folk til at vippe lidt med tæerne og give dem en god oplevelse, siger Ilse Vestergaard.

Aarhus Jazz Festival slutter den 16. juli. 

Se mere i indslaget øverst i artiklen.