Jan er astrolog: Forudser ny finanskrise om ganske kort tid

Planeterne giver svar på livets store spørgsmål, mener Jan Schultz. Han siger, at han både kan se verdenskrige og forudse personlige kriser ved at lægge et horoskop.

For nogle er det mest for sjov, når de læser om deres stjernetegn i det nyeste ugeblad, mens det for andre er en vigtig måde at forudse fremtiden og lære sig selv bedre at kende. 

Astrologien er en over tusinde år gammel tradition, men selv den dag i dag bliver den stadig udforsket. 

For Jan Schultz har astrologien været en retning, han har levet efter i 48 år. Han har dedikeret sit liv til at udforske stjernerne og planternes placering.

- Jeg er en nørd med astrologi, fordi jeg synes, det er ret spændende at komme ind og finde ud af, at planterne giver et gensvar i menneskets sind, forklarer han. 

Jan Schultz har været interesseret i astrologien i 48 år
Jan Schultz har været interesseret i astrologien i 48 år

Og faktisk mener Jan Schultz, at alle svar kan findes i et horoskop.

- Man kan se forholdet til moren og faren, og man kan se, hvor man er på vej hen i livet. Man kan se udviklingstendenser, og man kan se perioder, hvor det måske ikke går så godt, siger han. 

quote Jeg havde en psykisk brist, og jeg forstod ikke, hvorfor jeg var, som jeg var.

Jan Schultz

Jan Schultz påstår, at verdenskrige står skrevet i planeterne, og han mener også at have opdaget andre store begivenheder, som da han for eksempel forudså finanskrisen tilbage i 2008.

- Pluto, som styrer fællesøkonomien, gik ind i stenbukken, forklarer han. 

Og når Jan nu kan se finanskriser i horoskoper, er det fristende at spørge, hvornår vi skal forberede os på den næste økonomiske krise. 

- Det kunne godt komme i slutningen af 2023, hvor der sker noget med verdensøkonomien, siger han. 

En astrolog på militærnægter-lejr

 Vi skal helt til 1973, da Jan Schultz var på militærnægterlejr, for at forstå, hvordan han blev betaget af stjernerne. 

- Det var en, der hed Ole Borre. Jeg var på en militærnægterlejr, og han kendte noget til astrologien, og han spurgte, om han måtte stille mit horoskop.

Vennen fra militærnægterlejren beskrev efterfølgende Jan så indgående, at han med det samme følte, at det ikke kunne være en tilfældighed.

Fra den dag ændrede astrologien Jan Schultz' liv.

Jan Schultz kan både lægge horoskoper i hånden og på computeren
Jan Schultz kan både lægge horoskoper i hånden og på computeren

- Jeg har fået en selvindsigt, som jeg ellers ikke ville have fået. Jeg havde en psykisk brist, og jeg forstod ikke, hvorfor jeg var, som jeg var, forklarer han.

Når Jan Schultz er i tvivl om, hvilken vej hans liv skal gå, så lægger han et horoskop for sig selv. Det har fået ham til at træffe flere store beslutninger gennem tiden.

- Jeg boede på Bornholm i ni år, og jeg kunne mærke, at der var visse planetkonstellationer, der krævede, at jeg kom ind i en større helhed og forandring. Derfor kunne jeg mærke, at jeg måtte videre fra øen, selvom jeg holdt meget af den.

Til spørgsmålet om, hvorvidt det var dumt at flytte, når han nu var glad for klippeøen, er svaret klart:

- Jeg mærkede, at der var noget i gære, og så kunne jeg se i horoskopet, at det var der, siger han.

Jan Schultz fortæller om astrologi hver mandag klokken fra klokken 15-17 på Folkestedet i Aarhus
Jan Schultz fortæller om astrologi hver mandag klokken fra klokken 15-17 på Folkestedet i Aarhus

Astrologiens næste stjernefrø 

Hvis du sidder og tænker, at du kunne være astrologiens næste stjernefrø, så kommer her et godt råd fra Jan Schultz til, hvordan du kommer i gang.

- Så skal man ned og låne nogle bøger. Jeg kan ikke anbefale nogle bestemte bøger. Prøv at læse så mange som muligt, forklarer han. 

Andre horoskop-interesserede kan møde Jan Schultz hver mandag klokken 15-17 på Folkestedet i Aarhus, hvor han underviser i astrologi. 

Hvis du derimod er skeptisk og tænker, at man kan få horoskoper til at passe på alt, så er Jan ikke enig.

- Man kan ikke få alt til at passe på alle. Det tror man, fordi man ikke har sat sig ind i det. Sætter man sig ind i det, kan man godt se, at der er dyb forskel.