Jagter mystisk bueskytte

Familie beskudt med bue og pil

02:13

1 af 2

Familien Fly Jensen i Hjortshøj fik sig lidt af en overraskelse, da de en morgen fandt en 80 cm. lang pil med metalspids på deres køkkengulv.

Pilen var gået gennem en dobbeltglasrude og lavet mærke i væggen, før den landende på gulvet lige bag deres søns faste plads ved spisebordet.

- Vi tænkte umiddelbart, at det er drengestreger, men nu hvor det er kommet frem, at flere biler og en skurvogn også er ramt, så er det også lidt mere end det, siger Birgitte Fly Jensen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Er ikke enestående

Den vildfarne pil i familiens hjem er ikke enestående. Flere biler og en skurvogn i området ved Hjortshøjvangen er også ramt. Sagen er meldt til Østjyllands Politi, som har været forbi familiens hjem for at sikre spor.

- Politiet betragter det som en meget alvorlig sag. Det er decideret livsfarligt, det der er sket her. Det kunne jo have haft dødeligt udfald, siger Birgitte Fly Jensen.

- Det her er at udsætte min familie for livsfare. Jeg har i hvert fald ikke specielt meget lyst til at stå i vejen for sådan en pil. Heldigvis skete der ikke noget, men vi håber, at folk som ved noget eller som har set noget, vil henvende sig til politiet, lyder det fra René Fly Jensen.

Østjyllands Politi modtager oplysninger i sagen på tlf. 114.

I klippet ovenfor kan du se pilens vej rundt i familiens hjem. Kl. 19.30 lørdag aften kan du på TV 2 | ØSTJYLLAND desuden høre politiets vurdering af sagen.