Jacob Nielsen: Intimiteten i stadionoplevelsen er der ikke

Kampen om et nyt stadion til Aarhus fortsætter

Der har længe været snak om et nyt fodboldstadion i Aarhus. Klubben og tilhængere vil gerne af med Ceres Park på grund af den løbebane, der dræber stemningen, mener klubben.

Forud for mandagens kamp mellem AGF og Esbjerg, begyndte AGF på en kampagne, hvor de sælger såkaldte støttebeviser til et nyt stadion.

- Det er i alt sin enkelthed, at man sikrer sig en forkøbsret til et sæsonkort på et kommende rigtigt fodboldstadion i Aarhus. Og de her hundred kroner for man så egentlig tilbage, når stadion står færdig, hvis man udnytter sin ret, så der får man rabat på et sæsonkort. Vi går efter at have 10.000, jeg kan forstå, at der allerede er 2.000, der har købt, siden vi lancerede det i eftermiddag, så det er vi glade for, siger direktør i AGF, Jacob Nielsen.

AGF forlænger med to kantspillere

Det er ikke kun løbebanen, der er et problem for AGF. Siddepladserne på Ceres Park er ikke allesammen overdækket, og det holder folk fra stadion, når vejret er dårligt.

- Det er intimiteten, der er alt for langt ind til banen, så intimiteten i stadionoplevelsen forsvinder. Faktisk så er det jo i dag et fremragende vejr, men i 90 procent af vores kampe, der er for meget vind eller regn, og der må man bare sige, at det holder folk hjemme, siger Jacob Nielsen.

Øverst kan du se et interview med Jacob Nielsen.

Nedenfor kan du se et interview med Morten Duncan Rasmussen, som scorede i mandagens kamp