Ikke mere VM til østjysk-dommer

I gårsdagens håndboldkamp mellem Sydkorea og Frankrig under VM for kvinder blev førstnævnte snydt for et mål. Det får nu konsekvenser for dommerne

Sydkorea blev på trods af hjælp fra målteknologi snydt for et mål under mandagens opgør mod Frankrig. Videodommeren - østjyske Bjarne Munk Jensen - overså simpelthen målet. Det skriver stiften.dk.

Han og kampens to dommere på banen Jonas Eliasson og Anton Gylfi Palsson kommer derfor ikke i aktion mere under slutrunden. Det meddeler IHF i en pressemeddelelse.

- Video-systemet vil ikke blive brugt i resten af turneringen, da man ikke kan udelukke fejl. Beslutningen vil blive genovervejet i fremtiden, skriver IHF.

Klart mål i situationen

Den fatale episode fandt sted tidligt i kampen ved stillingen 6-6. Her ramte en Sydkoreansk spiller undersiden af overliggeren, hvorefter bolden røg ned omkring målstregen. De to dommere på banen var i tvivl, om bolden havde krydset stregen, så de bad om hjælp af videodommeren.

I denne kamp var det så altså Bjarne Munk Jensen fra Silkeborg, men heller ikke han så, at bolden tydeligt var i mål. Han vinkede afværgende, og derfor blev målet ikke anerkendt.

I sidste ende fik fejldommen stor betydning, da opgøret endte 22-22. IHF har valgt ikke at omstøde kampens resultat, men lader i stedet straffen ramme de involverede dommere.

TV2 | ØSTJYLLAND bringer senere i dag Bjarne Munk Jensens kommentarer til sagen.

testfamiliee7b659b5-d96e-4134-a95b-341fc194b305

Lægefamilie var fanget i Australien - nu er de vendt hjem

Politibil

Politiet rykkede ud og lukkede ungdomsfest

kræftbørn børneafdelingen børneafdeling kræftramte Skejby Sygehus

play Afsløring vækker vrede: Plan om at samle behandling af kræftramte børn i København har været undervejs i tre år

Blomsten Silkeborg Winnie Christensen

playHvorfor må blomsterbutikker og Normal holde åbent, når Flying Tiger skal være lukket?

akutklinik Grenaa

play Muligt at lukning af akutklinikker forlænges: - Det er rigtig ubehageligt

Kalø Slotsruin vinter

playFrostvejr og solskin lokkede på vinterens koldeste dag