Ikea er Aarhus' bedste arbejdsplads for unge

Jobpatruljen har kåret Ikea som den bedste arbejdsplads for unge i Aarhus

02:30

Repræsentanter fra Jobpatruljen Østjylland var fredag forbi Ikea for at give møbelhuset et bevis på, at det i år er kåret som Aarhus' bedste arbejdsplads for unge under 18 år.

Ifølge Jobpatruljen Østjylland har Ikea de bedste arbejdsforhold for unge fritidsjobbere og har gjort noget særligt for at sikre dem et godt arbejdsmiljø.

- Vi har besøgt 220 unge på arbejdspladser her i Aarhus og snakket med dem og undersøgt, om der er styr på tingene. I tre tilfælde har der været styr på det hele. Ud af de tre har vi udvalgt dem, der har gjort noget særligt, og det har de i Ikea. De tager rigtig godt hånd om de unge. De har en masse tiltag, hvor de sikrer, at de unge bliver lyttet til, at de får ansvar, at de er trygge i arbejdet, og så er der godt styr på sikkerhedsudstyret. Så Ikea har en række tiltag, hvor de tager hånd om deres unge medarbejdere, siger Rune Popp fra Jobpatruljen Østjylland.

En stor anerkendelse
Og i Ikea er de naturligvis glade for hæderen og den anerkendelse, der følger med.

- Jeg er super, super stolt på vores allesammens vegne. Det her tager vi absolut som en stor anerkendelse, siger Dorte Simonsen, der er HR Manager i Ikea Aarhus. 

01:21

Se interviewet med Dorte Simonsen her

Luk video

Torsdag fik Dorte Simonsen og Ikea overrakt et diplom, som de kan hænge op i møbelhuset.

Du kan se hele interviewet med Rune Popp og høre hele begrundelsen for, at det er Ikea, der får hæderen, i videoen øverst på siden.