Igen uroligheder i Aarhus: Skyderi og slagsmål på åben gade

Østjyllands Politi har onsdag aften haft travlt med flere alvorlige hændelser i det vestlige Aarhus

Opdateret torsdag kl. 09:44

Skyderi, slagsmål og en kort kidnapning var nogle af de hændelser, som Østjyllands Politi onsdag aften skulle rykke ud til i det vestlige Aarhus.

Torsdag formiddag fremstilles to mænd  på 18 og 21 år i grundlovsforhør, sigtet for forsøg på manddrab og ulovlig tvang.

Politiet fik først fik en anmeldelse kl. 20.15, om at to mænd på en scooter havde skudt mod en 25-årig mand på torvet i Rosenhøj.

- Den 25-årige blev dog ikke ramt, men de to mænd flygtede hurtigt fra stedet i ukendt retning, oplyser Østjyllands Politi.

Kort efter modtog politiet endnu en anmeldelse - denne gang om et større slagsmål ved Viby Ringvej og Snapagervej i Åbyhøj.

- Da vi kom frem, flygtede de fleste fra stedet, men to mænd på 18 og 21 år blev anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, lyder det fra politiet. 

Kidnappede kvindelig bilist

Politiet formoder, at de to mænd på scooteren efterfølgende er flygtet nordpå ad Ringvejen, hvor de begge er hoppet ind på passagersædet i en bil, der kørte med lav hastighed.

I bilen sad en 24-årig kvinde, som de bad køre hurtigt fra stedet, hvilket hun gjorde. 

- Den kvindelige bilist nåede dog ikke så langt, før en anden bil kørte ind foran hende og nogle mænd steg ud og hentede de to "passagerer" i hendes bil, siger Østjyllands Politi.  

Ifølge politiet kom de to ubudne passagerer og den anden gruppe mænd op at slås ved Viby Ringvej og Snapagervej i Åbyhøj..

Det er politiets formodning, at der kan være sammenhæng mellem hændelserne, og at der er en relation til den igangværende bandekonflikt i Aarhus.

Efterforskningen af hændelserne er i fuld gang, hvorfor der på nuværende tidspunkt ikke kan gives yderligere oplysninger. 

___

OBS: I denne artikel er der tidligere blevet anvendt et arkivfoto med flere genkendelige personer. Billedet er fra en tidligere episode, og personerne har derfor ikke relation til onsdagens hændelser.

Skærmbillede 2021-04-18 kl. 20.47.25

Malene fik ikke institutionsplads i nærområdet: Skal køre halvanden time ekstra om dagen

Charlotte Broman Mølbæk SF

Politiker går ind i sag fra Randers om lange ventetider

557e8bc2-a63c-4d11-89b9-a1287f5b2460

Aarhusiansk restaurant laver finte for at omgå regel om bordbestilling

IMG_3557

Forårsrengøring på havbunden: Dykkere finder gammel indkøbsvogn

Ungdomskultur 2

Fra røvsyg til fed by: Gymnasieelever har skabt deres eget ungehus

Anja og Bonnie

play Mødre i opråb: Hvorfor skal vi vente så længe på hjælp til vores børn?

Dagens mest læste