I aften tænder Salling en halv million julelys

Der bliver kamp om pladsen foran varehuset. Kom derfor i god tid, lyder opfordringen

00:17

Sådan så det ud, da Salling for et år siden satte strøm til de 500.000 pærer.

Fredag aften er der gode chancer for at komme i ægte julestemning, hvis du lægger vejen forbi Strøget i Aarhus.

Kl. 19 trykker stormagasinet Salling nemlig på den store kontakt og sætter strøm til de i alt 500.000 pærer på varehusets facade.

Læs også Video: Nu er Sallings nye lysfacade tændt

Efter at julelysene er begyndt at funkle, overtager sangerinden Ida Corr og koret Naura scenen med en intim minikoncert foran stormagasinet.

Programmet begynder kl. 19, men ifølge Salling er det en god ide at komme i god tid, da der formentlig bliver kamp om pladsen foran varehuset.

Vi synes, det er unikt, at vi kan samle så mange glade og forventningsfulde mennesker, som vil gå julen i møde.

Marianne Bedsted, direktør, Salling

- I Salling har vi set frem til denne dag hele året. Vi synes, det er unikt, at vi kan samle så mange glade og forventningsfulde mennesker, som vil gå julen i møde med Salling. For os er det en stor glæde at skabe rammerne for gode oplevelser til alle i og omkring byen, siger stormagasinets direktør, Marianne Bedsted, i en pressemeddelese.

Efter koncerten med Ida Corr kan det aarhusianske a cappella-kor Naura opleves endnu engang, når de kl. 21.00 spiller en koncert under åben himmel på Salling Rooftop på varehusets tag.

01:37

VIDEO: Det har taget to uger at sætte Sallings julebelysning op. Se en video fra arbejdet med at sætte de 500.000 pærer op. Videoen er fra oktober 2016.

Luk video

Det har taget to uger at sætte julebelysningen op. Julebelysningen er tændt i to måneder og bliver taget ned d. 2. januar.

Ifølge Salling koster det 12 kr. i timen at have julelysene tændt, da juleudsmykningen består af LED-lys. Julelysene er designet af samme firma, som står bag belysningen på Hotel D´Angleterre på Kongens Nytorv i København.

TV2 ØSTJYLLAND sender fredag aften LIVE på Facebook, når Salling tænder julelysene. Følg med fra cirka kl. 19.