Hvad med et ur til 2.400.000?

Værksted i gang med forvandling til skatkammer

Du skal frem med den helt store pengepung, hvis du vil eje den type genstande, der lige nu flytter ind på Centralværkstedet i Aarhus. Det er Danmarks største forhandler af ure og smykker, Klarlund, der rykker ind i det gamle jernbaneværksted.

I løbet af weekenden kan ur- og smykkeentusiaster opleve udstillingen 'Fine Watches & Jewellery', som vil indeholde noget af det ypperste indenfor juveler og finmekanik.

Et af de udstillede ure er af mærket Audemars Piguet. Der er tale om urproducentens kronjuvel nemlig Jules Audemars Openworked Tourbillon Chronograph, hvis urkasse er lavet i platin og som har en pris på over 2.400.000 kr.

- Det en stor udfordring, at håndtere de meget værdifulde ure og smykker og få lov til at vise dem under ét tag. Men det er umagen værd, og nu glæder vi os til at lukke publikum ind i et ur- og smykkeunivers, som er et sandt skattekammer af sjældne og eksklusive modeller fra nogle af verdens fineste ur- og smykkemærker, siger administrerende direktør i Klarlund, Stig Andersen.

Klarlund har to år i træk været vært for en lignende udstilling i Børsen-bygningen i København. Aarhus-udstillingen åbner lørdag.