Hummel bygger nyt hovedsæde

Sports- og modekoncernen flytter ind ved havnefronten

Virksomheden, som i dag har hovedsæde i Viby, har behov for at udvide rammerne og har med virkning fra ultimo september/primo oktober besluttet sig for at flytte sit domicil til den såkaldte "Mellemarm" på Aarhus havn.

- Jeg er virkelig glad for, at vi nu får endnu en spændende design-virksomhed som Hummel placeret centralt i Aarhus. Det er et sikkert tegn på, at byen og havnefronten er en attraktiv for kreative, internationale virksomheder og deres medarbejdere, siger borgmester Nicolai Wammen.

Hummels ejer og bestyrelsesformand Christian Stadil lægger stor vægt på, at en attraktiv placering i Aarhus er af vital betydning for Hummel.

- Vi lever i høj grad af medarbejdernes evne til at folde sig ud og tænke kreativt og har derfor fundet en attraktiv placering, der netop afspejler dette. For os er Aarhus en by i øjenhøjde med nærhed og åbenhed, der understøtter essensen af vores brand som det unikke, kreative og innovative, siger Christian Stadil.

Hummels tilstedeværelse på Aarhus havn understøtter en positiv erhvervsudvikling med fokus på design og mode. Ved den nye havnefront er det internationale modefirma Bestseller i forvejen ved at opføre et nybyggeri, der skal huse administration, kontorarealer, showrooms mv. med ca. 500 arbejdspladser.