Hovednavn aflyser sit sidste stop før Northside

Frank Ocean-fans med billet til Northside ryster nok i bukserne lige nu

Foto: Vegard Grott - Scanpix

Foto: Ben Stansall - Scanpix

1 af 2

På fredag skulle Frank Ocean have spillet koncert i Spanien til Primavera Sound Festival, men den koncert er blevet aflyst på grund af ’forsinkelser i produktionen’.

Det er samme begrundelse, som Frank Ocean tidligere har aflyst koncerter med, men denne aflysning er meget interessant i en aarhusiansk sammenhæng, da Primavera-koncerten ligger kun en uge før Frank Ocean efter planen skal spille på Northside. 

Læs også Sangskriver spiller yderst intim koncert på Northside

Nyheden for ganske givet mange Frank Ocean-fans til at skælve, da Frank Ocean er berømt og berygtet for at aflyse koncerter i tide og utide.

’Vi er fortsat i dialog’

Northsides talsmand John Fogde skriver i en SMS til TV2 ØSTJYLLAND:

’Vi er fortsat i dialog med Frank Oceans folk og har modtaget tegninger og informationer omkring opbygningen af produktionen. Så vidt jeg er orienteret øver de lige nu i New York, men der er forsinkelser med produktionen. Så vi forventer fortsat, at Frank Ocean spiller på NorthSide’, skriver han. 

Læs også Northside ramt af afbud fra lokale håb

TV2 ØSTJYLLAND ville gerne have spurgt talsmanden, om der allerede nu bliver kigget efter mulige afløsere, og om indehavere af fredagsbilletter, som blev hurtigt udsolgt efter annonceringen af Frank Ocean, har mulighed for at få refunderet deres billet, hvis Frank Ocean også aflyser sin koncert på Northside. Men John Fogde ønskede ikke at stille op til interview i dag.