Hjælp politiet: Formodet gerningsmand på fri fod efter skudepisode

I tirsdags blev der affyret skud i Aarhus-forstaden Tilst. Østjylland Politi mistænker Brian Vic Khasindu for at være en af gerningsmændene bag

Brian Vic Khasindu mistænkes for at være en af gerningsmændene bag. Foto: Østjyllands Politi

En borger ringede i tirsdags kl. 18.22 til Østjyllands Politi med beskeden om, at der blev affyret flere skud mod en bil i krydset Havkærvej/Viborgvej i Aarhus-forstaden Tilst.

Nu efterlyser politiet en navngiven mand, de mistænker for at have affyret skuddene. 

Læs også Politiet undersøger anmeldelse om skud i Tilst

Efter vidneafhøringer og efterforskning på gerningsstedet har politiet nemlig fundet spor, der tyder på, at en mand ved navn Brian Vic Khasindu har været ved gerningsstedet. Han er i forvejen kendt af politiet og mistænkes nu for at være en af gerningsmændene.

Vi ved ikke, hvor han befinder sig, så hvis der er nogle, der kender ham eller har set ham, og som ved, hvor han er, vil vi meget gerne høre fra dem.

Lennart Glerup, Vicepolitiinspektør, Østjyllands Politi

- Vi ved ikke, hvor han befinder sig, så hvis der er nogle, der kender ham eller har set ham, og som ved, hvor han er, vil vi meget gerne høre fra dem, så vi kan fortsætte vores efterforskningsarbejde, siger Lennart Glerup, vicepolitiinspektør fra Østjyllands Politi, til TV2 ØSTJYLLAND.

Det var i dette kryds i Tilst, at skuddramaet fandt sted.

Brian er det sidste led

Lennart Glerup fortæller, at man stadig ikke kender motivet bag handlingen. De personer, der sad i bilen, mener han er sluppet uskadt fra gerningsstedet. 

- Vi er forholdsvis langt i efterforskningen, men vi mangler altså lige det sidste led, som er Brian Vic Khasindu, siger han.

Hvis man har oplysninger om Brian Vic Khasindu, bedes man ringe til politiet på telefon 114.

Sådan ser Brian Vic Khasindu ud. Foto: Østjyllands Politi

Brian Vic Khasindu beskrives som:

  • Sort i huden
  • 168 cm høj
  • Muskuløs af bygning
  • Har langt sort hår