Hjælp med at finde børnelokker

Østjyllands Politi efterlyser en yngre dansk mand, der har udsat to mindreårige børn for grov blufærdighedskrænkelse

Foto: Google Maps

Østjyllands Politi har et fint signalement, men mangler stadig gerningsmanden i en sag om grov blufærdighedskrænkelse af to børn.

Torsdag den 6. august i tidsrummet 13.00-15.15 udsatte en børnelokker to mindreårige børn for grov blufærdighedskrænkelse i skovstykket Hørhaven i Højbjerg ved Aarhus.

- Det er en sag, vi tager meget alvorligt. Der er to børn, der er blevet groft krænket, siger politikommissær Helle Fly Edelbo.

Hun vil af hensyn til efterforskning og børnene ikke komme nærmere ind på, hvad krænkelsen består i, men kalder det en grov sag.

Der er udsendt et signalement af gerningsmanden, der beskrives som en yngre, dansk mand, 180-185 centimeter høj, almindelig af bygning muligvis med lille topmave og kort brunt hår. Han var iført en sort t-shirt med et billede af en motorcykel med ild ud af udstødningsrøret. Han var også iført cowboybukser og bar en sort taske.

Gerningsmanden lokkede børnene med chokolade.

Politiet vil meget gerne snakke med folk, der enten har set gerningsmanden, eller har et bud på, hvem han er, ud fra signalementet.

Henvendelse kan ske på telefon 114.