Her er den: Danmarks bedste hotdog
DM i Hotdog 2016 blev afholdt i forbindelse med Food Festival Aarhus
Grillet majsbrød, pølse med Grambogård gris, bønner chili og spidskommen, majs creme, guacemole, grillet fersken salsa, koriander og scállion.
Det er nogle af de ingredienser, der er i Danmarks bedste hotdog, som søndag blev kåret på Tangkrogen i Aarhus som del af Food Festival Aarhus.
Vinderen af DM i Hotdog 2016 er Henne Kirkeby Kro med Paul Cunningham i spidsen.
Årets mest innovative hotdog er leveret af den aarhusianske Restaurant Hærværk. I denne hotdog var pølsen erstattet af en grillet agurk. Salatblade var brødet og det hele blev toppet med revede, tørrede oksehjerter.
Årets Traditionelle Hotdog stod John Michael Jensen fra Johns Hotdog Deli ved Hovedbanegården i København for.
I kategorien for gourmet-hotdogs fik Brian Flink Pedersen fra PølseMageriet, Silkeborg, en andenplads.
Hotdog DM støtter Børnefonden, og i alt blev der indsamlet 235.000 kroner, som er sendt videre til organisationen, der arbejder for at skabe bedre forhold for børn og unge i Afrika.
I videoen øverst på siden, der er filmet af fotograf Per Bille, kan du se mere fra arrangementet, hvor dommerpanelet blandt andet får udlevet og sætter tænderne i årets vinder-hotdog.
De deltog i Hotdog DM 2016
Søren Jakobsen - Gastromé (1 michelinstjerne)
Mark Lundgaard - Kong Hans (1 michelinstjerne)
Rasmus Munk - Alchemist
Jeppe Foldager - Alberto K
Lasse Strarup - Brdr Koch
Bryan Francisco - Tree Top
Brian Flink Pedersen - PølseMageriet
Restaurant Sårt
Restaurant Hærværk
Jacob Bülow - Entré Dining
John Kofod - Sortebro Kro
Jonas Skou - OliNico
Lasse Munkholm - Restaurant Et
Anders Aagard – Madklubben
Peter Hansen - The Balcony