Hent din frugt og mælk på tanken

Onlinesupermarked indgår samarbejde med Shell

Foto: Colourbox

Køb dine dagligvarer på internettet, og hent dem på din nærmeste tankstation.

Det bliver snart virkeligheden flere steder i Aarhus, hvor onlinesupermarkedet Osuma.dk har indgået et samarbejde med Shell om at indføre det såkaldte Click-and-Collect koncept.

Det betyder, at kunderne selv kan hente deres varer på tankstationen i stedet for at få dem leveret ved hovedøren. En mulighed, som supermarkedet forventer, at særligt pendlere og travle børnefamilier vil benytte sig af:

- Osuma.dk sælger mere tid, mere overskud og en bedre økonomi til vores kunder - det er det der i virkeligheden er vores kerneydelse, siger Osuma.dks direktør, Steen Trier, i en pressemeddelelse.

Onlinesupermarkedet Osuma.dk har base i Aarhus og har indtil videre haft succes med selvhenter-konceptet i den lille landsby Alken. Her kan borgerne gøre deres indkøb på internettet og efterfølgende hente varerne i deres lokale købmandsbutik.

Se også: Parat med digital landhandel

Hos Shell håber man, at det nye samarbejde med Osuma.dk vil give flere kunder i butikken:

- Vi kigger hele tiden på muligheder for at udnytte vores unikke placeringer af tankstationer i Danmark. Vi har allerede stor erfaring med håndtering af pakkepost, som har været en ubetinget succes, og ser dette som et naturligt skridt videre, siger marketingschef hos Shell, Søren Kruse.

I Aarhus bliver konceptet indført på fem Shell-tankstationer. I første omgang vil det ske i en periode på to måneder, hvorefter Osuma.dk vil evaluere projektet.

Her kan du se, på hvilke tankstationer det vil være muligt at hente sine varer ved:

  • Shell, Grenåvej 150, Risskov
  • Shell, Skanderborgvej 123, Viby J
  • Shell, Silkeborgvej 4, Aarhus C
  • Shell, Rosenvangs Alle 218, Højbjerg
  • Shell, Randersvej 164, Aarhus N