Helstegt pattegris og god musik: Sommerfest for hjemløse

Der var fest, musik og god mad, da der blev afholdt sommerfest for hjemløse i Aarhus

00:51

Det kan være et hårdt liv som hjemløs, men lørdag fik en del af de aarhusianske hjemløse en anderledes dag, da nonprofit-organisationen Team Kram inviterede til lidt af en sommerfest med musik og helstegt pattegris.

Begivenheden fandt sted på Værestedet i Aarhus, og en af initiativtagerne bag var Ann Stanley fra Team Kram.

- I bund og grund handler det bare om, at vi mødes sammen om noget mad og bringer nogle hjerter sammen, og at der er plads til os alle sammen, siger projektleder Ann Stanley. 

Læs også 22-årige Sandra er hjemløs: Har aldrig følelsen af at være hjemme

Det er ikke første gang, at Ann Stanley gør noget for de aarhusianske hjemløse. Sidste år åbnede hun sit hjem inviterede indenfor i højtiden.

- Det startede med, at jeg holdt jul der hjemme for 15 hjemløse her sidste jul, og det var bare den bedste jul nogensinde, udover med sit barn selvfølgelig. Så gik der ikke mange dage, så kom jeg i tanke om, at vi også kunne lave større projekt for hjemløse, siger Ann Stanley. 

Læs også Efter 'Mors lille dreng på egne ben': Flere bliver tabt i systemet

De hjemløse fik både lidt at spise og der var arrangeret livemusik. Men også hos arrangørerne var der glæde at spore, for det var ikke kun de hjemløse, der fik noget ud af dagen.

- Det er super dejligt at se så mange glade mennesker, man får det så dejligt og har en fantastisk dag selv, siger Ann Stanley.

Øverst i artiklen kan du se billeder fra sommerfesten.