Hele familien hopper op på skateboards i Højbjerg

Det er ikke kun børn, der står på skateboards i Skateboardskolen i Højbjerg syd for Aarhus. Hele familier tager turen til hallen

I Højbjerg er der rig mulighed for at lære kunsten at skateboarde. Her har Aarhus Skateboardskole hjemme, og bag initiativet står en række frivillige med en mission om at videregive glæden ved at skate.

Størstedelen af skaterne på Skateboardskolen Aarhus er i alderen 7-13 år, men ifølge instruktørerne spænder alderen meget bredere.

- Jeg forsøger at videregive min glæde for skateboarding. Det er bare med at møde op. Det her sted er for drenge og piger og unge og ældre - alle er velkomne, siger instruktør Jon Jakobsen.

Hele familien skal op på boardet

Det er altså ikke kun børn, der hopper på op på hjulene i Skateboardskolen. Hele familier tager ofte turen til hallen i Højbjerg - blandt andre familien Bech Vinther. 

- Min yngste dreng fik et skateboard i fødselsdagsgave, og så fandt vi ud af at dette sted fandtes. Jeg tog så herud med min anden søn. Og nu er vi alle fuldstændigt bidt af det, siger faren Rasmus Bech Vinther.

Lokalerne tilhører Aarhus Skatescene, som skateboardskolen samarbejder med. Hallen holder åbent alle dage undtaget fredag. 

Se hvordan det så ud, da vi besøgte Skateboardskolen i videoen øverst i artiklen.

060321 Senfølger Marathonløber 1930 VTR.00_02_09_00.Still001

play Smittet for et år siden: Joan er stadig hæmmet af senfølger

Smukfest

play Aflyste festivaler presser teltleverandør i knæ

et år m corona

Et år med corona: Sådan har smitten udviklet sig i Østjylland

baby

play Nybagte forældre snubler i mødet med virkeligheden

Corona genåbning metro festival mundbind

Et år efter coronavirus ramte - her er 19 eksperters bud på fremtiden

Tegnsprog pressemøde døve corona

Døve har i over et år savnet corona-info på tegnsprog