Havde været død uden ansattes hjælp

Den 27-årige kvinde ville ikke være i live, hvis det ikke var for personalet i daginstitutionen, siger politiet

00:38

1 af 2

En 27-årig kvinde er stadig i kritisk tilstand efter et voldsomt knivoverfald udenfor en daginstitution i Viby. Men at hun er i kritisk tilstand fremfor omkommet af overfaldet, det skyldes hurtig handling fra pædagogerne i daginstitutionen.

- Hun er heldigvis stadigvæk i live, men det havde hun helt sikkert ikke været, hvis ikke det var for de pædagoger og ansatte derude, og fra en nærliggende institution, som kommer hende til undsætning, og som starter en livreddende førstehjælp, som virkelig har været livreddende. Årsagen til, at hun stadig er i live, det er helt sikkert de ansatte derude, siger efterforskningsleder Jesper Bøjgaard Madsen fra Østjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Knivstak mor og stak af med barnet

Det er endnu for tidligt at sige, hvad udsigterne er, og indtil videre betegnes tilstanden blot som kritisk. Kvinden kan altså stadig være i livsfare.

Det var faren til deres fælles barn, der overfaldt den 27-årige kvinde. Han stak af med barnet, men blev senere fundet i en nærliggende lejlighed og anholdt uden dramatik.

Se interviewet med Jesper Bøjgaard Madsen i videoen øverst i artiklen.