Har overvundet alle odds - nu er hun chef som 25-årig

En barndom på en døgninstitution og en ADHD-diagnose på CV'et. Hendes fremtid var spået alt andet end lys, men nu er kortene vendt og en ny titel tilføjet.

Efter en urolig barndom står 25-årige Nicole Kromann nu helt på egne ben og som butikschef. Hun ville nemlig ikke lade nogen fortælle hende, at hun ikke kunne lykkes.

Som 11-årig blev hun anbragt på en døgninstitution, og som 17-årig gik institutionen konkurs. Nicole Kromann stod uden tag over hovedet og blev mere eller mindre overladt til sig selv.

- De andre børn havde deres familie og forældre, men jeg stod helt alene, siger Nicole Kromann. 

nicole kromann
quote
Jeg har set nogle i min egen familie give op. Om man får et bedre liv af det? Det synes jeg ikke
Nicole Kromann, butikschef i Netto

På trods af flere store kampe, en ADHD-diagnose og et behov for struktur i en hverdag, der var alt andet end struktureret, har Nicole Kromann kæmpet sig tilbage, og står i dag med en ansættelse som butikschef i hånden i en alder af bare 25 år.

- Jeg har set nogle i min egen familie give op. Om man får et bedre liv af det? Det synes jeg ikke, så jeg valgte at blive ved med at kæmpe.

- Folk bildte mig ind, at jeg ikke kunne, men jeg overbeviste mig selv om, at jeg kunne alt det, de sagde, jeg ikke kunne, siger Nicole Kromann.

Nicole Kromann og distriktschef i Netto Kim Stiller Jensen i butikken i Gellerup, der åbner til december.
Nicole Kromann og distriktschef i Netto Kim Stiller Jensen i butikken i Gellerup, der åbner til december.

Efter 9. klasse startede hun med at sidde i kassen i Netto, senere blev hun tilbudt at være souschef, og i dag kan hun altså føje endnu en titel som butikschef til CV'et.

- Jeg står mere eller mindre for hele driften. Sørger for mine medarbejderes udvikling, for at kunderne er glade, en opfyldt butik, regnskab og alt hvad det indebærer, siger hun.

Nicole Kromann har ansat de første 30 medarbejdere, og står klar til at slå dørene op til den nye butik på hjørnet mellem Gudrunsvej og Edwin Rahrs Vej den 16. december.