Han er ny mand i AGF-trøjen

AGF præsenterer i dag endnu en forstærkning til truppen

Foto: AGF

Han er 21 år gammel, højre back, og så har han de seneste tre sæsoner spillet i den kroatiske klub Hajduk Split.

Der er tale om Dino Mikanovic som i dag er blevet præsenteret som ny spiller i AGF.

Dino Mikanovic har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2019 og er dermed AGFs sjette tilførsel til truppen denne sommer.

Sportschef Jens Andersson lægger ikke skjul på, at han er glad for netop aftalen med Mikanovic, som han betegner som en 'kvalitetsspiller'. Han kender Mikanovic fra sin fortid som sportschef i netop Hajduk Split:

- Det er kun, fordi Hajduk Split oplever en økonomisk hård tid, at denne transfer har været mulig, og jeg er sikker på, at han bliver en gevinst for os som højre back, siger han i en pressemeddelelse.

Se: AGF forlænger med Vatsadze

Dino Mikanovic har spillet i Hajduk Split fra 2012 og indtil nu. Før det har han været tilknyttet Osijek og har også været en del af det kroatiske ungdomslandshold.

Nu venter en helt ny tilværelse for den unge spiller. Det er første gang, han skriver kontrakt med en klub uden for Kroatien:

- Det er et hold, der gerne vil have bolden og tænker offensivt, hvilket passer godt til min spillestil. Jeg håber, at vi sammen kommer til at opleve sportslig fremgang, siger Dino Mikanovic.

Dino Mikanovic har første træningsdag på Fredensvang sammen med sine nye holdkammerater i AGF på mandag.