Guld- og sølvmedalje til kokkeelever

Kokkeeleverne Sebastian Kofi Bannerman Bæk og Michael Stokholm er blevet hædret med guld og sølv

Humøret er højt hos Nordisk Spisehus i øjeblikket, og det skyldes først og fremmest, at to af spisehusets kokkeelever er blevet hædret med guld og sølv.

Sebastian Kofi Bannerman Bæk bestod for nyligt sin eksamen ved Teknisk Skole Silkeborg med en sjælden guldmedalje og en særlig udmærkelse for sin ekstraordinære kulinariske kreativitet, og i mandags vandt Nordisk Spisehus' kokkeelev, Michael Stokholm, en sølvmedalje for sin indsats ved DM for kokkeelever, der blev afholdt på Foodexpo i Herning.

Midtjyllands bedste

- Fra alle os her på Nordisk Spisehus lyder der et stort tillykke og godt gået Sebastian og Michael. Der ligger et stort arbejde forud for begge bedrifter, og vi ønsker begge held og lykke med deres meget lovende karriere inden for gastronomiens verden, siger Jacob Freitag, der er køkkenchef på Nordisk Spisehus.

Der er også en anden grund til, at smilene er lidt større hos Nordisk Spisehus for tiden, og det skyldes, at restaurantens samarbejdspartner, Esperanto, har vundet prisen som "Årets bedste Mesterklasserestaurant" i Sverige.