Gravid kvinde i solouheld

En kvindelig bilist måtte på sygehuset efter et solouheld ved Aarhus tidligt fredag morgen

Det var her på Randersvej efter motorvejsafkørslen ind mod Aarhus, at solouheldet tidligt fredag morgen fandt sted. Foto: Google Maps

En kvinde kom galt af sted, da hun tidligt i morges, ramte et autoværn og blev slynget fire vognbaner hen og ud i rabatten.

Kvinden kom ifølge Aarhus Brandvæsen kørende ad Randersvej lige efter motorvejsafkørslen ind mod Aarhus, da hun pludselig ramte autoværnet:

- Det er omkring Ikea ved motorvejsafkørslen, hvor der er fire vognbaner ind mod Aarhus. Hun kommer kørende i overhalingsbanen, og af uvisse årsager rammer hun så autoværnet og bliver kastet til højre, siger indsatsleder ved Aarhus Brandvæsen Lasse Clemensen til tv2oj.dk.

- Hun bliver kastet fire vognbaner hen og ender i rabatten i den modsatte side.

Brandvæsnet blev kaldt ud til uheldet klokken 05.26 og måtte hjælpe kvinden ud af bilen:

- Hun klagede over nakkesmerter og ondt i maven, så vi klippede taget på bilen for at få hende ud og over på en rigtig båre, siger Lasse Clemensen.

Kvinden på omkring 30 år var gravid, og hun blev straks kørt på hospitalet efter solouheldet:

- Der var selvfølgelig en ambulance og lægebil til stede, som kører hende på sygehuset for at tjekke hendes og barnets tilstand. Jeg ved ikke, om de har taget skade, lyder det fra indsatslederen.

Det var her på Randersvej ind mod Aarhus, solouheldet fandt sted: