Graulund som tv-ekspert

Skal kommentere fodbold på Viasat

Peter Graulund, der lige er gået på fodboldpension, skal fremover kloge sig på sine tidligere kollegers kampe.

Peter Graulund var ikke bange for at åbne munden i sin tid som fodboldspiller. Fremover får han endda penge for det i sit nye job som fodboldekspert på tv.

Det er Viasat, der har været hurtige ved havelågen og som blot få uger efter Graulunds karrierestop kan føje den tidligere AGF-angribers navn til lønningslisten.

- Peter Graulund har været en af de sidste 10-15 års mest markante spillere på og udenfor banen. Altid dedikeret og passioneret.

- Vi er sikre på, at Peter kan overføre sit helt utrolige engagement i fodbolden til tv-skærmen til glæde for seerne, skriver Viasats sportschef Peter Nørrelund i en pressemeddelelse.

Selv glæder Graulund sig til at tage hul på et nyt kapitel i arbejdslivet.

- Jeg vil gå ydmygt til opgaven, men har også en ambition om, at seerne skal kunne genkende den Graulund, som de kender fra banen.

- Så jeg kommer til at sige min mening og holde fast i min stil, siger han i pressemeddelelsen.

Peter Graulunds første skærmoptræden bliver på søndag, hvor han deltager i optakten til den sene superligakamp mellem FC Nordsjælland og Brøndby.

Den 36-årige angriber er med 108 mål den sjettemest scorende superligaspiller nogensinde. Han stoppede karrieren i oktober efter en periode med mange skader.

Han har ud over AGF også spillet for Vejle og Brøndby, ligesom han har været på udlandsophold i Helsingborg og Bochum.