Gokart VM i Racehall

Lige nu dyster de bedste om trofæet

Der er fart over feltet i den gamle fodboldhal i Viby ved Aarhus, som huser Europas største indendørs Gokartbane - lige nu afholdes verdensmesterskaberne.

Benzin i blodet, is i maven og adrenalinen pumpende rundt i kroppen. Der bliver brændt gummi af til Kart World Championship i Racehall, hvor de bedste kørere i verden er samlet.   

- Vi er stolte over at være dansk vært for Kart World Championship, som er et af de største gokartløb i verden. Jeg er sikker på, at der bliver en helt særlig stemning i Racehall, når nogle af verdens bedste gokartkørere skal prøve kræfter med vores bane, siger direktør Henrik Stærmose.

Kommer fra hele verden

Der deltager mere end 150 kørere fra lande over hele verden. Der kommer blandt andet kørere fra Brasilien, Italien, Belgien, England, Tyskland, Holland og Polen. Faktisk har man en Formel 1-kører i feltet i form af Giorgio Pantano.

- Der er ingen tvivl om, at der bliver fart over feltet og gang i tilskuerrækkerne. Vi ser frem til, at racerstjerner og amatørkørere  fra mere end 20 forskellige lande indtager racerbanen, og vi forventer op mod 1000 tilskuere, der alle får mulighed for at køre i de samme gokarts som stjernerne, når løbet er slut, siger direktør Henrik Stærmose fra Racehall.

Løbet køres fra søndag den 21. juli til og med fredag den 26. juli, hvor der bliver kørt finaler.