Gode tips førte til mulige røvere

Borgere hjalp politiet i voldsom røveri-sag

00:53

1 af 2

Det lykkedes i dag for Østjyllands Politi at anholde tre unge mænd, som er mistænkt for at stå bag et voldsomt røveri mod en pengetransport i Tilst den 13. maj i år.

Mændene er 24, 29 og 40 år gamle og blev alle anholdt i morges på forskellige adresser rundt omkring i Aarhus.

LÆS OGSÅ: Tre anholdt efter millionrøveri

Anholdelserne sker efter længere tids efterforskning. Ifølge vicepolitiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen fra Østjyllands Politi er det blandt andet tips fra borgere, som har gjort, at politiet i dag kunne anholde de tre mænd:

- Vi har fået rigtig mange gode vidneoplysninger. Rigtig mange har rettet henvendelse til os, og det er rigtig dejligt - for når vi bruger det sammenholdt med vores egen efterforskning, så kan det give resultater. Det har det blandt andet gjort i denne her sag, siger han til TV 2 | ØSTJYLLAND.

En 24-årig mand blev kort efter røveriet anholdt og sidder nu fængslet i sagen. De tre mænd bliver alle fremstillet i grundlovsforhør i morgen formiddag.

Mændene er alle sigtet for røveri af særlig farlig karakter, ildspåsættelse af køretøj, brugstyveri og besiddelse af skydevåben.

Røveriet fandt sted tidligt om morgenen den 13. maj ved motorvejstilkørslen i Tilst. Her standsede røverne en pengetransport ved hjælp fra to biler og truede chaufføren til til udlevere penge.

I alt slap røverne af sted med 3,2 millioner kroner.

Hør mere til politiets efterforskning i videoen øverst på siden.