Glen: Havde valgt andre modstandere

AGF begynder træningen efter vinterpausen på torsdag. I opstarten skal holdet spille syv træningskampe

På torsdag møder AGFs superligaspillere ind til træningsopstarten til forårssæsonen, og det er med en ny cheftræner på sidelinjen. Glen Riddersholm er kommet til i stedet for fyrede Morten Wieghorst. Han skal blandt andet se sine spillere i aktion hele syv gange inden premieren mod OB i slutningen af februar.

De syv træningskampe, som blandt andet byder på fire kampe mod superligakonkurrenter, er dog ikke nogle, træneren selv har valgt.

Glen: Snak om AGF-galehus er fortid

- Jeg har overtaget aftalerne fra det forrige trænerteam. Jeg ville nok have gjort det lidt anderledes med andre modstandere og en lidt anden planlægning. Det skal dog ikke være nogen undskyldning, siger Glen Riddersholm til tv2oj.dk.

Kampene giver den nye mand i spidsen for det aarhusianske mandskab rig mulighed for at se alle sine spillere an og vurdere, om der er behov for forstærkninger.

Vil fornemme spillerne først

- Alle skal have en fair chance, og jeg tager først og fremmest udgangspunkt i det nuværende materiale. Selvfølgelig kigger sportschef Jens Andersson og jeg på emner til truppen, men jeg kan ikke nu sige, at der mangler nogen på en bestemt position, forklarer Glen Riddersholm.

Han vil gerne sætte sit eget præg på holdet, men i første omgang vil han fornemme spillerne, inden nye tanker skal implementeres.

Forårets første superligakampe er fastlagt

- Jeg har ideer til, hvordan vores spillerstil skal være. Men først skal jeg have et godt kendskab til truppen, og sammen med den definere hvordan vi skal spille, siger Glen Riddersholm.

Derudover fortæller cheftræneren, at fokus i de første uger bliver på at få spillerne i form, og derefter skal træningslejren i Algarve bidrage med finpudsning af taktiske elementer.

Herunder kan du se AGFs opstart:

Træningsstart: 7. januar

Træningslejr: 29. januar - 8. februar: Algarve, Portugal

Træningskampe:

15. januar kl. 13.00: Esbjerg fB - AGF

22. januar kl. 13.00: Viborg FF - AGF

27. januar kl. ?: FC Midtjylland - AGF

31. januar kl. ?: AGF - FK Baumit Jablonec (Atlantic Cup, Algarve)

3. februar kl. ?: AGF - IFK Norrköping (Atlantic Cup)

7. februar kl. ?: AGF - Örebro SK (Atlantic Cup)

20. februar kl. ?: AGF - Hobro

Superliga-premiere:

26. - 29. februar: OB - AGF

Kilde: BT