Glen: AGF når vi er bedst og værst

Det var to sider af AGF, man så i kampen mod OB, mener cheftræneren

01:47

1 af 2

Glen Riddersholm fik officiel debut som cheftræner for AGF med en medrivende 2-2-kamp i Odense, som AGF ellers havde været foran 2-0 i.

- Vi fik set AGF-holdet fra sin bedste side i to tredjedele af kampen og fra sin værste side i en tredjedel af kampen, siger Glen Riddersholm til TV 2 | ØSTJYLLAND efter kampen.

- Vi kan klandre os selv for ikke at afgøre kampen i første halvleg, hvor vi sidder på det hele og dominerer, siger han.

Riddersholm medgiver dog, at OB fik overtaget i anden halvleg, særligt efter det lidt tilfældige reduceringsmål til 2-1.

Duncan: Vi er selvfølgelig skuffede

- Så mange chancer kreerer OB egentlig ikke, men vi mister vores koncept og roen i vores organisation, og det gør til sidst, at vi må nøjes med 2-2, siger Glen Riddersholm, der er mere tilfreds med spillet i dele af kampen, end han er skuffet over resultatet.

AGF smed 2-0-føring ude mod OB

- Man vil altid gerne vinde, især når man kontrollerer og styrer så meget, og der hvor vi er i vores forløb tager det tid at skabe et vinderhold, men jeg har den tid, det skal tage, for jeg er meget positivt overrasket over det niveau, vi kan levere i to tredjedele af kampen, siger Glen Riddersholm.

Hør mere i videoen øverst i artiklen.