Glæder sig over stjerneregn

Borgmester og rådmand ønsker stort tillykke

Borgmester Jacob Bundsgaard og rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad glæder sig over hele tre aarhusianske michelinstjerner.

Restauranterne Frederikshøj, Substans og Gastromé modtog hver en stjerne, da Guide Michelin Nordic Cities i dag udkom for første gang.

Den internationale anerkendelse af den aarhusianske madkultur og byens høje gastronomiske niveau glæder byens borgmester.

Se: Uventet stjerneregn i Aarhus

- Kæmpe tillykke til Frederikshøj, Substans og Gastromé med stjernerne. Michelinstjernerne er indlysende fortjent, og det glæder mig virkelig meget, at Aarhus med den nye Michelin-guide nu virkelig er kommet på gastronomien verdenskort. Stjernerne vil helt sikkert betyde, at flere vil få øjnene op for, hvor stærkt den aarhusianske gastronomi står, siger borgmester Jacob Bundsgaard (S).

Branchefolk vurderer at de tre michelinstjerner får stor vbetydning for byen, og kulturrådmanden er stolt af anerkendelsen fra den røde spiseguide.

Se: Stjernen er i hus

- Jeg er stolt og glad på byens vegne. Jeg vil gerne ønske de dygtige kokke tillykke med den flotte og velfortjente anerkendelse. Vi har i Aarhus en stærk madkultur og det glæder mig, at hele verden nu skal få syn og smag for Aarhus, siger rådmand for Kultur og Borgerservice i Aarhus Kommune Rabih Azad-Ahmad (R).

Den helt nye samlede guide for Norden kommer til salg hos udvalgte boghandlere fra i morgen.