Glad Folmer trods svingende billetsalg

Det har ikke været lige let at sælge billetter til alle de arrangementer, der løber af stablen i løbet af Aarhus Festuge. Ugen er dog igen en succes, lyder det

Aarhus Festuge har i den forgangne uge budt på intet mindre end 1460 forskellige arrangementer. Og mens de sidste begivenheder runder ugen af i løbet af weekenden, så kan festivalens direktør, Jens Folmer Jepsen, se tilbage på endnu en succesfuld uge.

Også selvom de mange arrangementer betyder, at det i nogle tilfælde har været svært at få solgt det ønskede antal billetter.

- Det kan godt give lidt sved på panden, når man ser, at der ikke er solgt særlig mange billetter til et bestemt arrangement. Men der sker også tit det i festugen, at der er rigtig mange, der køber deres billetter i døren, siger Jens Folmer Jepsen til Ritzau.

Et af de arrangementer, hvor billetsalget gik en anelse langsomt, var til showet med teaterkunstneren Robert Lepage.

- Og det kan godt overraske mig lidt, lyder det fra Jens Folmer Jepsen, der selv havde set frem til at opleve den internationalt anerkendte kunstner.

Direktøren er dog alligevel godt tilfreds med årets festuge, hvor der da også er nogle arrangementer, der har været udsolgt på et tidligt tidspunkt.

Og han mener især, at de højtprofilerede arrangementer har fungeret godt.

- Mange år har vi haft den stærkeste profil ude i byrummet, hvor der er mange gratis arrangementer. I år har vi forsøgt at satse lidt mere på nogle enkelte store arrangementer. Og det har givet pote, lyder det.

Politiet advarer: Drop pirattaxa efter Festuge-druk

Det betyder også, at Aarhus Festuge efter alt at dømme kan se frem til nogle positive tal på bundlinjen, når regnskabet gøres op.

- Der kan selvfølgelig altid ske nogle uventede ting, men lige nu ser det rigtig fornuftigt ud.

Det er i år niende og sidste gang, at Jens Folmer Jepsen står i spidsen for Aarhus Festuge. Og han er glad for, at han har været med til at omdanne festugen til en kulturfestival med knap så meget fokus på øldrikkeri.

- Det er blevet vendt fuldstændig på hovedet, så der nu ikke er så meget øldrikning, og der er næsten intet hærværk eller drukrelaterede voldsepisoder, siger han.

- Lige nu er jeg bare glad og lettet over de mange fede arrangementer, vi har haft i år.

Skærmbillede 2021-01-19 kl. 15.57.51

Østjysk efterskoleelev med opsang: Vi mister vigtige minder, men andre kan miste livet

Jim-kopi kopi

playØstjyske Jim er måske Danmarks største Dolly Parton fan

øjenvipper

Randers-virksomhed ransaget: Ejer sigtet for bedrageri

130220_roegfri_psyk.jpg

Psykiatri-Listen får fire kandidater: - Det er en rigtig god start

Magnus Heunicke

Kontakttallet falder til 0,6 - men for britisk mutation er det på 1,16

DemensCentrum Aarhus

play Listen over hårdt ramte plejehjem vokser: - Desværre er det ikke vaccinen, der har vundet kapløbet