Giver ansatte flotte bisser

Åbner landets første tandlægeklinik for medarbejdere

04:13

1 af 3

I Østjylland er der lige nu kamp mellem virksomhederne for at fastholde de bedste og højest kvalificerede medarbejdere. Og det får nu virksomheden Kamstrup A/S, der har hovedsæde i Stilling, til at tage nye midler i brug. Som den første danske virksomhed har koncernen valgt at åbne en helt ny tandlægeklinik for sine medarbejdere.

Konkret har virkomheden lavet aftale med en række tandlæger, som to gange om måneden vil komme på besøg på virksomheden og hjælpe medarbejderne med tandeftersyn.

Virksomheden har i forvejen blandt andet eget sundhedscenter, hvor medarbejderne kan få massage, akupunktur og fysioterapi. Og derfor er åbningen af den nye tandlægeklinik - ifølge virksomheden - en naturlig udvikling.

- For os handler tandlægeklinikken først og fremmest om at gøre hverdagen lettere for vores medarbejdere. Mange tandlæger har åben kl. 8-16 og med børn og fritidsaktiviteter kan et tandlægebesøg hurtigt blive en af de ting, man udskyder. Desuden behøver vores medarbejdere ikke længere bruge halve og hele timer på transport til og fra tandlæge, siger HR-chef Michael Stubbe i en pressemeddelelse.

Den nye klinik åbner i morgen, torsdag den 24. april, og skal drives i samarbejde med Tandlægerne ved Rådhuset i Aarhus.

Kamstrup A/S udvikler, producerer og sælger elektroniske energi- og vandmålere til selskaber i hele verden. Virksomheden har afdelinger i 24 lande, og den har hovedkontoret i Stilling syd for Aarhus. Kamstrup beskæftiger i alt cirka 850 medarbejdere.

tandlæger, som 2 gange om måneden vil komme på besøg på Kamstrup.