Gik efter den store gevinst: Anholdt for tricktyveri

En 43-årig mand ville købe lottokuponer for 2.000 stjålne kroner

En 43-årig mand er blevet fængslet af politiet efter et tricktyveri.

Manden blev snuppet i Viby Centret, hvor han var i gang med at gå efter den helt store lottogevinst. I praksis var han ved at spille Lotto for 2.000 kroner. Pengene stod på et gadekort, som han havde købt på et stjålent dankort. 

Læs også Mor stjal med 16-årig datter: Flygtede selv og efterlod hende

Selve tyveriet af dankortet skete i Holsted nær Esbjerg, hvor manden havde afluret en kvindes pinkode i forbindelse med et indkøb, og da hun kom retur til sin bil fik den 43-årige mand og en medsammensvoren narret kortet fra hende.

Den 43-årige nåede både at købe lidt ind for det stjålne kort i Randers og Viborg, inden han endte i Viby Centret, hvor han øjensynligt var blevet træt af de små indkøb og gik efter den helt store gevinst. 

Læs også 25-årig mand overfaldet og stukket med kniv

En kvik ekspedient fattede dog mistanke til manden, da han ville fyre 2.000 kroner af på Lotto, og han tilkaldte en vagt. Den 43-årige mand forsøgte at stikke af, men blev tilbageholdt til politiet ankom.

- Han blev varetægtsfængslet i to uger, og han erkendte i øvrigt forholdet og kærede derfor ikke, siger kommunikationskonsulent Jakob Christiansen fra Østjyllands Politi til TV2 ØSTJYLLAND.