Genkender du denne mand?

Politiet leder efter formodet gaderøver

Østjyllands Politi leder efter en af to røvere, der står bag to gaderøverier i det centrale Aarhus d. 1. november.

D. 1. november blev to personer holdt tilbage og frarøvet deres mobiltelefoner på Ny Munkegade:

- Kl. 05.25 var to unge mænd på vej hjem fra byen, og her bliver de så udsat for to gaderøverier, hvor de simpelthen bliver passet op af to mænd og frarøvet deres mobiltelefoner, siger politikommissær ved Østjyllands Politi Thomas Hinge til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Politiet betegner gaderøverierne som aldeles grove:

- I det første tilfælde bliver den ene faktisk fastholdt bagfra med et halsgreb og et armvridningsgreb, mens den anden afrøver hans telefon. I det andet tilfælde, som kun er 200 meter fra det første tilfælde, 20 minutter senere, bliver personen igen passet op af de her to gerningsmænd, som gennemroder hans lommer, siger Thomas Hinge.

Østjyllands Politi har anholdt den ene af røverne, men han nægter ifølge politiet at sige, hvem hans medgerningsmand er. Derfor beder offentligheden om hjælp til at finde frem til ham:

- Ham vi gerne vil have seernes hjælp til at identificere, ham ved vi ikke hvem er. Den første gerningsmand, som vi har fundet, har erkendt de to gaderøverier, men han har ikke ønsket at navngive den anden,

N.B.: Den efterlyste person har efterfølgende selv henvendt sig til politiet. Vi har derfor fjernet billedet af ham i artiklen.