Genåbningsglæde hos IKEA: Håber ikke alle kommer på tirsdag

Politikerne har lempet på corona-restriktionerne, så større varehuse fra tirsdag kan åbne op for kunder uden tidsbestilling

Når IKEA i Aarhus åbner på tirsdag, behøver kunderne ikke længere kunne fremvise dokumentation for en bestilt tid, for at kunne komme ind. Regeringen har nemlig besluttet at ophæve kravet om tidsbestilling i større varehuse.

- Det glæder vi os over. Vi har et stort flot varehus, som ikke har været meget besøgt den seneste periode, fortæller varehuschef i IKEA Aarhus John Kristian Sørensen til TV2 ØSTJYLLAND.

De seneste uger har IKEA Aarhus kun måttet lukke 250 kunder ind ad gangen og kunderne har inden besøget skulle bestille tid på nettet. Fra tirsdag må 1900 kunder komme i IKEA Aarhus ad gangen.


Varehuschef i IKEA Aarhus John Kristian Sørensen glæder sig over at kunne lukke flere kunder ind, men håber at det ikke er alle, der kommer på tirsdag.
Varehuschef i IKEA Aarhus John Kristian Sørensen glæder sig over at kunne lukke flere kunder ind, men håber at det ikke er alle, der kommer på tirsdag.

Uundgåelig kø

Men selvom 1900 kunder kan lyde af mange, så er det nok uundgåeligt, at der vil komme noget kø foran det blå-gule varehus, erkender varehuschefen.

- Hvis der står flere hundrede kunder fra vi åbner kl. 10, så vil det betyde kødannelse for at kunne ind. Jeg forventer ikke lange ventetider, men kø kan nok ikke undgås, siger John Kristian Sørensen.

Han har derfor en klar opfordring til kunderne:

- Jeg vil gerne opfordre til, at alle ikke kommer på tirsdag. Det ville være fantastisk, hvis man spreder sig lidt ud, siger han.

Ved seneste corona-genåbning var det meget populært at tage i IKEA.
Ved seneste corona-genåbning var det meget populært at tage i IKEA.


Et fælles ansvar

Varehuschefen er meget optaget af, at genåbningen af IKEA kommer til at foregå sikkert og forsvarligt, fortæller han. Derfor er det vigtigt, at alle husker, at vi fortsat står midt i en pandemi.

- Vi glæder os over udsigten til at kunne lukke flere kunder ind, men vi har også et ansvar for, at det foregår forsvarligt, siger han.

- Derfor opfordrer vi kunderne til at tage et borgeransvar, holde to meters afstand og de øvrige restriktioner.

IKEA Aarhus vil ligesom ved den forrige genåbning have et køsystem og personale udenfor til at sikre, at køen bliver afviklet forsvarligt i henhold til corona-restriktionerne.

Fitness Horsens

Stor utilfredshed med lokal nedlukning: Borgmester vil have kigget på reglerne

Skærmbillede 2021-05-09 kl. 13.45.53

play Landsby plaget af hensynsløse bilister: - I går var det helt vanvittigt

Mallorca

liveblog COVID-19 LIVE: Snart kan du komme på charterferie igen

Reiner Efterlysning

25-årig forsvundet: Har relation til Ry og Randers

Rygeforbud VTR 1930 Still (1)

play Tobaksfri skoletid: Elever frygter kontrol og overvågning

20_percent

play VIDEO: Båd overtændt i Grenaa - ejer viste stor kølighed

Dagens mest læste