Gedigent nederlag: SK Aarhus blev kørt over af stærke Tvis

Det aarhusianske kvindehold tabte med hele 12 mål og har snart ikke flere chancer for at undgå nedrykningsspillet

Foto: Ole Nielsen

Det var et noget slukøret SK Aarhus-mandskab, som onsdag aften måtte køre hjem fra Holstebro med et nederlag i bagagen.

For det var et nederlag, der var til at få øje på, som det aarhusianske hold led mod Team Tvis Holstebro. SK Aarhus tabte hele 19-31. En forskel på 12 mål.

Det skete efter en kamp, hvor det midtvestjyske hold fra start lagde sig i selen og trak fra land mod de aarhusianske kvinder. Ved pausen var Tvis' forspring på 12-8, og det blev altså kun større og større, som kampen skred frem.

SK Aarhus-træner: Vi er super skuffede

SK Cheftræner Jesper Holmriis fortæller til tv2oj.dk, at alt der kunne gå galt, gik galt i aftenens kamp:

- Vi havde virkelig en off-dag. Det er kun vores målmand Mathilde Juncker, der kan være sin præstation bekendt. Alle andre præsterede under niveau, siger han.

Risikerer spil om nedrykning

Efter nederlaget ser det nu efterhånden sort ud for SK Aarhus. Holdet hare tabt de seneste seks kampe og ligger nu på en 10. plads i Primo Tours Ligaen, hvilket betyder, at spillerne kan risikere at ryge med i nedrykningsspillet.

Ligaens nummer 10, 11 og 12 skal nemlig spille om, hvem der rykker ned i 1. division:

- Lige nu ser det sort ud for os. Vi har måske et enkelt skud i bøssen, men det ser svært ud. Hvis vi skal spille om nedrykning, må vi tage det med og vise, at vi er bedre end de andre, siger Jesper Holmris, som sammen med sit hold står over for at møde Ringkøbing og Sønderjyske i nedrykningsspillet.

Forklaringen på, hvorfor det gik så galt for SK Aarhus mod Team Tvis Holstebro er ifølge cheftræner Jesper Holmris, at Tvis løb med alle boldene og scorede mange kontramål.

Det store nederlag kommer ellers efter en række kampe, hvor de aarhusianske kvinder - på trods af nederlag - viste fremskridt, fortæller han:

- Vi har haft en svær sæson med mange skader og knebne sejre, men jeg synes, vi har spillet godt de seneste tre kampe.

Den 2. marts venter der SK Aarhus en altafgørende kamp for at undgå nedrykningsspillet, hvor modstanderen hedder København Håndbold.