Gammel kending vender hjem

Peter Bredal vender hjem til Århus Håndbold

Peter Bredal og Århus Håndbold har indgået en et-årig aftale gældende fra 1. juli 2012, hvor Bredal skal fungere som assisterende træner for Erik Veje Rasmussen - et makkerskab de to også havde fra 2003 til 2006.

Med stor succes i øvrigt, da Århus Håndbold i denne periode blandt andet hentede DM-sølv.

Og Peter Bredal, der i dag er cheftræner i Odder Håndbold, glæder sig til at komme hjem til Århus.

- Jeg ved, hvad jeg får. Klubben ved, hvad de får. Og Erik Veje ved, hvad han får. Så lad os bare kalde det en win-win-win situation, siger Peter Bredal om udsigten til igen at skulle være en del af Århus Håndbold.

- Som Aarhus-dreng vil det altid være noget specielt at være en del af Århus Håndbold, der jo er en del af "min" klub, VRI. Det er jo byens hold, siger Peter Bredal, der blandt meget andet ser frem til igen at skulle arbejde sammen med Erik Veje Rasmussen.

- Erik er vildt spændende at arbejde sammen med, fordi han i mange tilfælde har nogle helt andre tilgange til tingene. Det er gør det spændende og udfordrende. Og som sagt, så ved vi jo, hvor vi har hinanden, siger Peter Bredal, der på grund af sin status som
Odder-træner har fod på, hvad der foregår i Århus Håndbold, fordi de to klubber har et nært samarbejde.

Et scoop for klubben
Henrik Lundorff, direktør i Århus Håndbold, kalder tilgangen af Peter Bredal for et scoop.

- Peter Bredal er ganske enkelt en kapacitet, og vi er yderst tilfredse med, at han er tilbage i klubben. Sidste gang, han og Erik Veje Rasmussen arbejdede sammen, viste de, at de magter at få 2 + 2 til at give 5. De to supplerer hinanden perfekt, fastslår Henrik Lundorff.

Århus Håndbolds nuværende assistenttræner, Christian Back, skal i næste sæson være cheftræner i Team Vesthimmerland.