Fund fra skoven førte ikke Missing People på sporet af Niels

Nu har organisationen fået undersøgt billeder af forskellige fund, som kunne stamme fra den forsvundne 73-årige Niels Nicholaisen

Missing People venter stadig på svar fra en eftersøgning med båd efter den forsvundne 73-årige Niels Nicholaisen.

I over tre uger har den 73-årige Niels Nicolaisen fra Aarhus været forsvundet. I øjeblikket er det primært organisationen Missing People, som står for eftersøgningen. Seneste nyt er, at man har kigget nærmere på 37 billeder af fund fra Havreballe Skov nær havnen i Aarhus.

Her er det overvejende sandsynligt, at Niels Nicolaisen skal findes, eftersom det seneste livstegn fra ham er fra en sendemast i området, som hans mobil er gået på.

Privat eftersøgning: Sønner leder efter Niels med båd og sonar

- Billederne var af forskellige fund fra skoven, som folk har sendt os. Det var tøj, tasker, rygsække, vanter, huer og telte. Undersøgelser har dog vist, at intet af det havde relation til Niels, fortæller indsatschef fra Missing People, Vivian Eriksen, til tv2oj.dk.

Derfor har Missing People ikke for nuværende konkrete spor at arbejde videre ud fra, men de kan komme.

Holder alle muligheder åbne

- Vi venter på svar fra den eftersøgning, der blev lavet med en båd i torsdags. Den giver muligvis et billede af, hvor det ville hensigtsmæssigt at sende dykkere i vandet, siger Vivian Eriksen.

Samtidig pointerer hun, at man endnu ikke er lagt sig 100 % fast på kun at afsøge vandet og havnen.

Søn til Niels: Det betyder rigtig meget

- Vi holder alle muligheder åbne. I weekenden har vi planer om at fortsætte eftersøgningen i en nordlig retning, fra der hvor Niels er gået hjemmefra. Det bliver i området omkring Spanien og Latinerkvarteret, forklarer indsatschefen.

Og så er det også planen at sende en båd i vandet med sonarudstyr, når der er et større overblik over, hvor det ville være bedst at gøre.

Slutteligt opfordrer Vivian Eriksen folk til at holde øje med Missing Peoples Facebook-side, hvis man ikke ved, hvad weekenden skal bruges på. For organisationen kan godt bruge frivillige, der vil hjælpe med eftersøgningen.