Frivillige på vandet for at lede efter forsvundne Steffen

Lørdag begav to mænd sig ud i en båd i Aarhus Havn. Målet var at finde spor efter Steffen Dam Jensen, som forsvandt natten til lørdag den 1. december

I over en måned har den 27-årige Steffen Dam Jensen fra Aarhus været forsvundet. Flere større eftersøgninger har været sat i værk uden resultat. Lørdag ledte to frivillige så atter efter ham.

Bo Rasmussen og Ib René Jensen havde fået tilladelse fra havnemyndighederne til at søge efter spor med en båd i områder som åmundingen, vestmolen og langs Navitas.

quote Tænk hvis det var en af dine pårørende, der var forsvundet. Det er forfærdeligt. Vi giver familien et håb. Det mindste tegn efter Steffen betyder meget for dem.

Bo Rasmussen og Ib René Jensen, frivillige eftersøgere

Desværre igen uden nye spor efter Steffen.

- Tænk hvis det var en af dine pårørende, der var forsvundet. Det er forfærdeligt. Vi giver familien et håb. Det mindste tegn efter Steffen betyder meget for dem, svarer de to på TV2 ØSTJYLLANDs spørgsmål om, hvorfor de bliver ved med at lede.

VIDEO: Omkring 65 frivillige var den 8. december mødt op for at lede efter spor af Steffen Dam Jensen, som forsvandt natten til den 1. december.

Brug for opmærksomhed

Tidligere har de to mænd været en del af Missing Peoples officielle eftersøgninger, men lørdag var de afsted som privatpersoner.

- Sagen har brug for opmærksomheden. Familien har brug for al den hjælp, som den kan få for at finde Steffen, fortæller de.

Efterfølgende har Bo Rasmussen og Ib René Jensen været i kontakt med Steffens pårørende, som er taknemmelige for den hjælp, de får med at lede efter deres savnede søn, kæreste og meget andet.

- Vi ved ganske enkelt ikke, hvor vi skal søge. Vores eneste ønske er at få ham hjem nu, fortalte Steffens far, Rene Dam Jensen, i forbindelse med Missing Peoples eftersøgning lørdag den 8. december til TV2 ØSTJYLLAND.

VIDEO: Lørdag den 8. december ledte Missing People og familien til den forsvundne Steffen Dam Jensen i det nordlige Aarhus og ved kysten ved Risskov. Det var en grådkvalt kæreste, der her satte ord på situationen. 

Brug for han bliver fundet

Her var omkring 65 frivillige samlet ved Risskov i Aarhus.

- Jeg er så taknemmelig for, at der er kommet så mange mennesker i dag. Jeg ønsker stadigvæk bare, at alle der har lyst og muligheden, vil hjælpe med at finde ham. Jeg har virkelig brug for, at han bliver fundet. Jeg har virkelig brug for, han kommer hjem, sagde Steffens kæreste Nadja Schmidt, dengang tydelig berørt til TV2 ØSTJYLLAND.

Nadja Schmidt er taknemmelig over, at så mange har hjulpet med at lede efter hendes kæreste Steffen Dam Jensen.
Nadja Schmidt er taknemmelig over, at så mange har hjulpet med at lede efter hendes kæreste Steffen Dam Jensen.

Steffen Dam Jensen forsvandt efter, han havde været til en julefrokost ved Åboulevarden i Aarhus. På et tidspunkt skulle han angiveligt hente cigaretter, men vendte ikke tilbage.

- Vi har det frygteligt. Vi har det så forfærdeligt over, at vi ikke på nogen måde har nogen spor eller et eller andet, der peger i retning af, hvor vi kan finde Steffen, har Rene Dam Jensen tidligere fortalt.

Håber på bare det mindste spor

Familien beder til, at der snart bliver fundet et spor efter Steffen.

quote Håbet er, at vi finder et eller andet af Steffens private ting. En sko, en trøje et eller andet, som kan give os et fingerpeg om, hvor vi måske kan være heldige at finde ham.

Rene Dam Jensen, Steffens far, den 8. december

- Håbet er, at vi finder et eller andet af Steffens private ting. En sko, en trøje et eller andet, som kan give os et fingerpeg om, hvor vi måske kan være heldige at finde ham, sagde Rene Dam Jensen den 8. december og fortsatte:

- Vi vil bare gerne have ham hjem nu, og vi ved godt, at efter vi går ind i anden uge i dag, så svinder håbet utrolig meget.

Østjyllands Politi vil stadig gerne høre fra folk, der har oplysninger om 27-årige Steffen Dam Jensens færden natten til lørdag den 1. december. Han er sidst blevet set omkring Nørreport i Aarhus klokken 01.30.
Østjyllands Politi vil stadig gerne høre fra folk, der har oplysninger om 27-årige Steffen Dam Jensens færden natten til lørdag den 1. december. Han er sidst blevet set omkring Nørreport i Aarhus klokken 01.30.
Skærmbillede 2021-05-15 kl. 11.30.13

Trist majvejr fortsætter så langt øjet rækker

IMG_0209

play VIDEO: Kom med på jagt efter forsvundet anker

20200727-180240-2-1920x1308we

Trods ny vejledning: Rejsebureau tror ikke på rejse-boom

Lisbjerg forbrænding

Nu begynder afbrændingen af mink i Lisbjerg

40_percent

play Stryger direkte i coronapasset: Spyttest får dig uden om køen

20210202-175316-L-1500x1000we

Aarhus-politiker misbrugt i coronaskeptisk kampagne

Dagens mest læste