Frit lejde for forældede gavekort

Svalegangen vil have flere i teatret

Mange kender det formentlig. Man har fået et gavekort, som har ligget og varmet i skuffen, men man kommer først i tanke om det, efter gavekortet er udløbet.

Men er gavekortet til Teatret Svalegangen i Aarhus, er der igen grund til at smide ud. Teatret har nemlig besluttet, at forældede gavekort stadig er gyldige, selvom forældelsesfristen er udløbet.

-Det går rigtig godt, og vi går en stor og travl sæson i møde, som flest mulig skal have gavn af. Derfor har vi besluttet at give frit lejde til folk med udløbne gavekort. Vi kunne nemt lukke kassen, og bogføre de udløbne gavekort som indtjening, men vi vil meget hellere have folk i teateret og opleve vores hus. Så hvorfor ikke være large, og give publikum frit lejde?, siger Elisabeth Wedderkopp, der er salgs- og økonomichef i Teatret Svalegangen, i en pressemeddelelse.

Se: Svalegangen godt for land

Ifølge forældelsesloven må gavekort udløbe efter tre år, men hos Svalegangen har de nu forlænget fristen, så de forældede gavekort er gældende indtil sæsonafslutningen den 30. juni 2016.

Ifølge Svaleteatret er der i perioden 2007/08 og frem til 2014/15 uindløste gavekort for 270.000 kroner, hvoraf cirka 70.000 kroner udgør gavekort, som er faldet for forældelsesloven.

- Det, synes vi, er synd, for vi vil hellere veksle de penge til teateroplevelser, siger Elisabeth Wedderkopp.

Svalegangen byder i den kommende sæson indenfor til 21 forestillinger, 16 Readings, en Off The Record profil med 21 programpunkter, og syv Zulu Comedy Shows.

80_percent

play Biolog: Vi skal turde tro på, at dyrene kan passe sig selv

bil og josefine

Cykelsti stopper brat: Cyklister må køre på fragthovedåre

Omsorg (3)

Kolleger rørt til tårer: Hospice-sygeplejerske anerkendt med omsorgspris

HUSK PSYLLIUM-FRØSKALLER

Tilbagekalder naturlægemiddel: Tre er døde

def_thumb,50_percent

play På en villavej levede en mand i et affaldsbjerg, indtil naboerne gjorde et ubehageligt fund

Skærmbillede 2021-04-15 kl. 13.52.05

Veteranbus kendt fra TV: Nu kan den blive din

Dagens mest læste