Frierhjørne hos guldsmeden

Indretter specielt område til giftelystne

Nu kan bryllupsplanerne begynde hos guldsmeden.

Det kan være svært at vælge rigtig tid og sted, når man gerne vil have sit livs udkårne med til alteret eller på rådhuset, men det problem løser en aarhusiansk guldsmedeforretning nu.

Værkstedsbutikken 24M i Vestergade i Aarhus tager nu en tradition op og opfordrer de århusianske kvinder til at fri til deres udkårne i butikkens nye fuldt udstyrede frierhjørne. De to guldsmede i 24M står parat med hjælp til frieriet - og naturligvis også til valget af den endelige ring, når svaret til frieren (forhåbentlig!) er et rungende ja.

Butikken har indrettet et behageligt frier-sted med bløde hynder, champagne og låne-ringe. Et kryds på gulvet angiver endda, hvor knæet skal hvile, hvis frieren skulle være en anelse konfus med udsigt til det vigtige spørgsmål.

- Der er i forvejen mange mennesker, som kommer ind i butikken og spørger om råd,  siger Kim Vestergaard, Derfor besluttede vi at give de kommende friere en rigtig god oplevelse oveni.

- De to guldsmede ser frem til trængsel i butikken på fredag, hvor det er skuddag og kvinder ifølge en tradition, der stammer helt tilbage fra 1288, kan tage initiativet og fri til den udvalgte. Meget passende er skuddag derfor også dagen for åbningen af det nye frierhjørne hos 24M.