Fremtidens sportsstjerner kåret i Århus

Fodboldspilleren Nichlas Lawal var blandt de første modtagere af den nystiftede "Future Sports Stars".

Fodboldspilleren Nichlas Lawal, der er søn af den tidligere europamester i professionel boksning Racheed Lawal var blandt de første modtagere af den nystiftede "Future Sports Stars", der torsdag eftermiddag blev kåret af rådmand Flemming Knudsen.

Hotel Royal har over de kommende fem år doneret en million kroner til talentarbejdet. Donationen gives under overskriften "Future Sports Stars". De private midler uddeles i samarbejde med ESAA - Eliteidræt Århus, og anvendes til direkte støtte til enkelte talenter eller til indsatsområder, man ikke tidligere har haft mulighed for at støtte.

- Det er initiativer som disse, der kan sikre at Århus stadigvæk kan producere topstjerner i byen, og derved fortsat levere olympiske medaljer, internationale titler og danske mesterskaber, udtaler rådmand for Kultur og Borgerservice, Flemming Knudsen (S), i en pressemeddelelse.

Blandt de første modtagere er AGF's talent hold U 17. Med på holdet er Nichlas Lawal, der er søn af den tidligere europamester i professionel boksning, Racheed Lawal. Nichlas Lawal er i bruttotruppen til DBU?s U-16 landshold, desuden har han været inviteret på træningsophold i engelske Chelsea og franske Lille.